Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Profiel

 

Dijkstra Verhuizingen bestaat sinds 1960 en is gespecialiseerd in particuliere verhuizingen, opslag en bedrijfsverhuizingen met als specialisme de Zorg en is sinds 1995 aangesloten bij de Mondial Movers.

De Mondial Movers bestaat sinds 1990 en is een samenwerkingsverband van inmiddels 20 Erkende Verhuisbedrijven. De 36 vestigingsplaatsen van de aangesloten verhuisbedrijven vormen een landelijk dekkend netwerk over heel Nederland.

Bedrijven plukken de voordelen van de samenwerking tussen de verhuisbedrijven. Door gezamenlijke inkoop van materialen zijn de verhuisbedrijven goedkoper uit. Ook werken ze samen als er bijvoorbeeld een verhuizing over grotere afstand uitgevoerd moet worden. Dan blijven de verhuizers na het laden achter en gaat de chauffeur op weg naar het nieuwe pand. In het nieuwe pand staan de verhuizers van het plaatselijke Mondial Verhuisbedrijf al klaar. Dit geeft een aanmerkelijke besparing op reisuren.

Bedrijven kunnen de verhuizing door Mondial Movers laten uitvoeren en zijn dan verzekerd van een goede verhuizing tegen een aanvaardbaar tarief.

Mondial Movers sluit ook contracten met organisaties, bedrijven en instellingen die eisen stellen aan een verhuisoperatie die de afzonderlijke verhuisbedrijven niet kunnen vervullen. Daarnaast gebruiken de aangesloten bedrijven Mondial Movers als coördinatie-, verkoop- en marketingorganisatie voor de door de afzonderlijke bedrijven uit te voeren verhuizingen. Via Mondial Movers kunnen alle soorten verhuizingen uitgevoerd worden.
Mondial Movers maakt deel uit van de European Moving Group (EMG), een samenwerkingsverband waarin ruim 400 verhuisbedrijven in Europa zijn vertegenwoordigd.

Kwaliteit

Alle Mondial Verhuisbedrijven zijn Erkende Verhuizers en beschikken over een ISO 9001, ISO14001 en een OHSAS 18001 certificaat.

Extra aandacht is er voor:

– opleiding van personeel
– technische staat van het wagenpark
– gebruik goede pakmaterialen

Natuurlijk wordt u na uw verhuizing gevraagd een enquêteformulier in te vullen. De gemiddelde score over de afgelopen jaren ligt tussen zeer goed en  uitstekend!

Verder  zijn de verhuisbedrijven aangesloten bij de: